Sima veszprémi siker a serdülő kézilabda bajnokságban


2015-01-21 20:20:05  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Sima veszprémi siker a serdülő kézilabda bajnokságban főképe
Az alapszakasz utolsó előtti hazai találkozóján a serdülő kézilabda bajnokság negyedik helyén álló Éles Kézilabda Iskola a 9. Bakonyerdő Pápához látogatott. A mieink az elmúlt héten kétgólos vereséget szenvedtek Székesfehérváron, ám a hazai pálya ellenére sem ők számítottak az esélyesnek, szem előtt tartva azt is, hogy az odavágón a vendéglátók kétszer annyi gólt lőttek, mint a pápaiak, akkor 28-14 lett a végeredmény. Sajnos csak az első néhány percben tudtak egyenrangú ellenfele lenni a veszprémieknek a hazaiak, s bár Kövér gólja után fejre ütésért Hornyáknak felmutatták a piros lapot, ez sem zavarta meg az Élest, a 10. percben már négy góllal vezettek és a folytatásban is kegyetlenül kihasználták az adódó lehetőségeket, a bal szélen főleg Kövér keserítette meg a védők és a kapus életét. A gyors leindítások ellenszerét nem találták a pápaiak, lövéseik legtöbbször pedig csak a veszprémi falig jutottak, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, a szerencse is elpártolt a mieinktől, a kapufáról kifelé pattantak a próbálkozások, a félidőben 19-4-re vezettek a vendégek. A második játékrész harmadik percében egy szép egyéni akciót követően Tóth Dávid tört meg egy közel húsz perces gólcsendet (5-20), a folytatásra edzőmeccs kerekedett a bajnokiból, érthető módon a Bakonyerdő nem volt túl motivált, az ÉKI végül magabiztos, nagyarányú győzelmet aratott. Az alapszakasz utolsó hazai találkozóját január 28-án szerdán 16:30-tól a Balatonfüred ellen játssza a Bakonyerdő Pápa.

Bakonyerdő Pápa - Éles Kézilabda Iskola SE 11-36 (4-19)

Kapcsándi Kristóf: Nem volt sok esélyünk az Éles Kézisulival szemben, tudni kell, hogy ők minden nap edzenek, mi pedig maximum heti két alkalommal tudunk összejönni. Megilletődötten játszottunk, emellett a támadójátékunk is gyenge volt, biztos vagyok benne, hogy a rájátszásban jobb eredményeket érünk majd el.

Pápai dobók:
Varga Bálint 4
Farkas Patrik 3
Tóth Dávid 2
Palágyi Ákos, Ari Ádám 1-1

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!