Az Aston Villát is megjárt támadót igazolna a Lombard


2015-01-19 17:14:18  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: avfc.co.uk  | 


Az Aston Villát is megjárt támadót igazolna a Lombard főképe
A Nemzeti Sport Online információi szerint Stieber András, a labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO támadója a Lombard Pápánál folytatja pályafutását. A győriektől távozóban lévő 23 éves labdarúgó korábban engedélyt kapott az ETO-tól, hogy más csapatokkal tárgyaljon, így már nem is a Rába-partiakkal kezdte meg a felkészülést. Az Aston Villától hazatérő támadó a hírek szerint most a Lombard Pápánál próbálhatja meg újra felépíteni magát. Stieber András a válogatott szélső, Zoltán öccse. Testvéréhez hasonlóan 2009-ben, 17 évesen Újpestről kikerült az Aston Villához, Birminghamben már a Premier League-ben szereplő első csapat edzéseit is látogathatta, amikor egy elhúzódó bokasérülés kettétörte felfelé ívelő pályafutását. Több sérülést követően, öt év után tért haza tavaly nyáron a Győri ETO-hoz, ám egyelőre a magyarországi folytatás sem úgy sikerült, ahogy tervezte. Az NB I-ben ősszel mindössze két meccs jutott neki (összesen hetven perc), és játszott kétszer az NB III-ban is, a téli alapozást is az ETO II-vel kezdte, de közben engedélyt kapott a vezetőktől, hogy más klubokkal tárgyalhasson, ugyanis Miriuta Vasile vezetőedző az első keretnél nem számított rá.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!