Edzőtovábbképzés a Küzdősport Centrumban


2015-01-18 16:21:09  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Edzőtovábbképzés a Küzdősport Centrumban főképe
A Veszprém Megyei Judo Szövetség és a Judo a Pápai Sportért Alapítvány szervezésében a Küzdősport Centrumban a Veszprém megyei edzők számára első alkalommal edzőtovábbképzést tartottak. A szemináriumot Takács Attila negyedik danos mester, a Veszprém Megyei Judo Szövetség elnöke vezette. A rendezvény témája az övvizsga technikák helyes végrehajtása és oktatása volt. Mezei Csaba, a Bakony Judo Klub edzője úgy fogalmazott, a Veszprém megyei régió szeretne változtatni a judo tanoncok övvizsgáztatási rendszerén, emiatt is szükségszerű volt a továbbképzés megrendezése.
- A szövetség szeretné egységesíteni az övvizsga rendszert, azt szeretnék elérni, hogy a vizsgára felkészítő anyag egységes képet mutasson, ebben természetesen mi is partnerek vagyunk. Ezen szabvány kialakításában volt segítségünkre Pákozdi Csaba, a Regionális Dankollégium elnöke, valamint Takács Attila, a Veszprém Megyei Judo Szövetség elnöke. Kilenc klub fogadta el a meghívásunkat, bízunk benne, hogy a hagyományteremtő szándékkal megrendezett szeminárium hatására javulni fog a vizsgák színvonala.
Takács Attila, a Veszprém Megyei Judo Szövetség elnöke kérdésünkre elmondta, a fehértől a barna övig minden technikai mozgásanyagot, technikát, mozgásformát alaposan átvettek, azzal a céllal, hogy a felmerülő kérdéseket megválaszolják és a lehetséges hibákat, pontatlanságokat kijavítsák. A szövetség elnöke emellett dicsérte a Pápán folyó munkát, mint mondta, tárgyi feltételek és a klubnál dolgozó edzők tudása adott ahhoz, hogy továbbra is eredményes és magas szintű munkát lehessen végezni.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!