A vezetőedző szerint Csizmadia marad a Lombardnál


2015-01-16 10:53:52  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A vezetőedző szerint Csizmadia marad a Lombardnál főképe
Lengyel Ferenc, a Lombard Pápa vezetőedzője volt a Digi Sport Reggeli Start című műsorának vendége. A pápaiak mestere a beszélgetés során elmondta, komoly esélyt lát, hogy Csizmadia Csaba marad a csapatnál, Szűcs Lajossal kapcsolatban pedig úgy nyilatkozott, a rutinos kapus célja, hogy tavasszal a legjobb kapus legyen az NB I-ben, ami csapatának sok pontot jelenthet. Az anyagi helyzettel kapcsolatban kifejtette, vannak/voltak problémák, de a helyzet orvosolható.
- A felkészülés kezdetén a futballisták és a szakmai stáb is hozzájutott a megfelelő anyagi biztatáshoz. Vannak még problémák, de ígéret és remény is, hogy a bajnokság kezdetére ezek kiegyenesednek. Egyértelműen a bennmaradás a cél, ami bizonyos változtatásokkal el is érhető – a felkészülésben és a keretben is – mondta Lengyel Ferenc.
Lengyel szerint európai csoda, hogy nyolc szerzett góllal a csapat a 12. helyen áll a bajnokságban. A szakember már korábban is elmondta, hogy fiatalítani és gyorsítani szeretné együttesét.
- Már most bekerült a keretbe négy fiatal, akik gyorsak, motiváltak. A tengelyünk adva van, melléjük kell olyan játékosokat szerződtetni, akik megtöltik tartalommal ezt a dolgot. Nemcsak a góllövésre gondolok, hanem a futómennyiségre és sebességre is.
Lengyel mindenképpen szeretné, ha Csizmadia Csaba a felröppent hírekkel ellentétben maradna a gárdánál.
- Csizmadia Csaba Szűcs Lajossal együtt az ”alapzata” a csapatunknak, nem számítok arra, hogy elmegy – tette hozzá Lengyel, aki arról is beszélt, hogy Szűcs Lajos úgy jött vissza a felkészülésre, ő akar a legjobb kapus lenni az országban.
A szakember még két-három futballistát szeretne igazolni, elmondása szerint más magyar kluboktól.


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!