Ok nélkül megütött egy járókelőt


2015-01-12 16:31:32  | cikk:  | 


Eltűnés miatt körözte a rendőrség azt a 16 éves zircen élő fiút, aki Pápa belvárosában – minden előzmény nélkül – bántalmazott egy férfit. A Pápai Rendőrkapitányság egyenruhásai elfogták és előállították.
A fiú 2015. január 7-én, kora délután Pápa sétálóutcáján haladt. Egy kézen fogva közlekedő pár mellé érve váratlanul a pár férfi tagját ököllel mellkason ütötte, majd szó nélkül folytatta útját. Amikor a sértett kérdőre vonta ismeretlen bántalmazóját, az becsmérlő szavakkal válaszolt és elsietett. A közelben közterület-felügyelők teljesítettek szolgálatot, akik az agresszív személy után szaladtak és egy közeli utcában feltartóztatták, majd értesítették a rendőrséget. Haraszti Tibor r. törzszászlós szolgálatparancsnok és Németh Zoltán r. törzsőrmester körzeti megbízott a helyszínre érve megállapították, hogy a fiú tartózkodási helyéről történt eltűnése miatt körözés alatt áll. A gyanúsítottat elfogták, majd előállították a Pápai Rendőrkapitányságra. Tettét azzal indokolta, hogy elkeseredett, mert elhagyta a barátnője.
A Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya – szabadlábon hagyása mellett – garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a fiatalkorú ellen.


Képek:

nincsenek képek