Újabb elismerés: Folyamatosan a legjobbak között szerepel a pápai Várkert Termál Kemping


2015-01-12 15:20:13  | cikk: mo  | 


Újabb elismerés: Folyamatosan a legjobbak között szerepel a pápai Várkert Termál Kemping  főképe
Az ADAC autóklub, amely a legelismertebb németországi kempingértékelő, 2013-ban és 2014-ben az európai kempingek 100-as listáján rangos helyre sorolta a pápai létesítményt, emellett évek óta odaítéli számára a legkiemelkedőbbeknek járó ötcsillagos minősítést. Az ADAC öt területet vizsgál, az infrastruktúrát, a parcellák elhelyezkedését, az ellátást, a szabadidős kínálatot és a szervezett programok színvonalát. E szempontrendszer tekintetében szerepel a legjobbak között a pápai kemping.

Most újabb elismerést zsebelt be a létesítmény, hiszen a szakmában jól ismert Caravaning magazin 10-es toplistájának ötödik helyét bérelte ki a Várkert Termál Kemping – számolt be a sikerekről Kovács Antal. A létesítmény ügyvezetője hangsúlyozta, rendkívül büszkék erre az elismerésre, hiszen csaknem 24 ezer európai termál kemping közül válogatták be őket az első tíz közé. Az ügyvezető kiemelte, a magazin kizárólag termál kempingeket vett górcső alá és ehhez kapcsolódóan a gyógyászati szolgáltatások minőségét vizsgálta. Kovács Antal hozzátette, a kitüntetés az egész kollektívára nézve közös siker, melytől azt várják, hogy tovább emelkedik a vendégéjszakák száma a pápai kempingben.

Az ügyvezető szólt arról is, részben az elismeréseknek köszönhető, hogy 2014-re közel 10 ezerrel nőtt a kemping vendégéjszakáinak száma. A vendégsereg pedig évi 15 millió forint értékben vásárol fürdőbelépőt és mintegy 10 millió forint értékben igénybe veszi a gyógyászat szolgáltatásait.

Dr. Áldozó Tamás polgármester gratulált az elismeréshez, majd megjegyezte, nem sok olyan pápai termék van, amely európai rangsorban ilyen minősítést ért el.
- Ez az elismerés azt mutatja, hogy lehet Pápán nagyon jó minőséget és világszínvonalat kínálni, de a turisztika tekintetében mindenképp. Ez a helyezés a városra is nagyobb felelősséget ró, hiszen az ideérkező vendégeket meg kell tudnunk szólítani és elvinni őket azokra a helyekre, ahol további turisztikai attrakciókat kínálhatunk számukra – fogalmazott a városvezető, hozzátéve, hogy együttműködési megállapodást kötnének a kempinggel annak érdekében, hogy a város turisztikai látnivalóit, programjait egész évben megfelelő infrastruktúra mellett kínálhassák a létesítmény területén.

A Várkert Kemping Kft. a város kasszájába befizetett adók alapján a 22. helyen szerepel, ez azt a szintet jelenti, amelyen a multinacionális energiaszolgáltatók állnak – jegyezte meg a polgármester. Áldozó Tamás közölte, a kemping 2011-ben 9 millió 800 ezer forint adót fizetett, míg 2014-ben ez az összeg már 14 millió 300 ezer volt. A példaértékű teljesítmény mögött pápai emberek munkája húzódik – tette hozzá a városvezető.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!