Műhelyben alkothatnak


2010-03-05 17:14:56  | cikk: mo  | fotó: mo  | 


Műhelyben alkothatnak főképe
Komoly műhely körülmények között alkothatnak azok a középiskolások, akik jelentkeztek a JMK Ifjúsági Képzőművészeti Szakkörére a Tudás-Szín-Tér projekt keretében. A foglalkozásokat Fekete Gábor rajztanár vezeti, jelenleg 15 diák szorgoskodik minden pénteken 14.30-tól a Várkastély 3. számú termében. A 1,5 éves program célja maga az alkotás, a gyakorlás. A szakkört vezető tanár szerint sok tehetséges diák jár a foglalkozásokra. Az első szakkörök alkalmával az alapvető rajzfogásokat sajátíthatták el a fiatalok, az utóbbi foglalkozásokon már a képzőművészeti technikák sokszínűségével ismerkedtek. A szakkörösök alkotásait jövő szerdától a Diákgaléria c. kiállítás keretében a Jókai Mór Művelődési Központ színházépületében tekinthetik meg az érdeklődők.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!