Továbbra is várják a Pro Cultura Díszoklevél odaítélésére az ajánlásokat


2015-01-09 13:26:35  | cikk: Babos Petra  | 


A Pápai Amatőr Művészeti Mozgalomért Alapítvány és a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ által alapított Pro Cultura Díszoklevél odaítélésére továbbra is ajánlásokat várnak. Az alapítók célja, hogy a város kulturális életében több éven át jelentős szerepet vállaló, kiemelkedő eredményeket elérő, valamint a kulturális életet segítő egyének és közösségek munkáját elismerje. A díjat olyan egyének és közösségek számára kívánják odaítélni, akik hosszú éveken át a város kulturális értékeinek megőrzése, ápolása terén vagy újszerű kezdeményezéseikkel szolgálták Pápa város hírnevének öregbítését.
A díszoklevél adományozására ajánlásokat tehetnek szervezetek, intézmények és magánszemélyek egyaránt. Az ajánlásnak tartalmaznia kell az ajánlott személy, közösség tevékenységét, működését, az elismerés alapját képző mű, alkotás, cselekmény bemutatását és az előbbiekben említett társadalmi, városi hasznosságának méltatását - tájékoztatta hírportálunkat Bognárné Novák Ilona szakmai csoportvezető.

Az ajánlásokat 2015. január 16-ig beérkezően kell eljuttatni a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ címére. A beérkező ajánlások rangsorolásáról az alapítók által létrehozott kuratórium dönt.
A rangos díszokleveleket a Magyar Kultúra Napján, január 22-én csütörtökön adják át ünnepi műsor keretein belül. A kultúra napján 17 óra 30 perckor Révész Antal grafikus, festőművész alkotósaiból nyílik kiállítás a JMSZK emeleti előterében, majd 18 órától a színházteremben irodalmi összeállítással várják az érdeklődőket, melyen a Szélesvíz című folyóirat anyagából és pályázati felhívására beérkező alkotásokból szemezgetnek.

Beküldési cím: Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ, 8500 Pápa, Erzsébet liget 1.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!