Kiütéssel kezdték az évet serdülő kézilabdázóink


2015-01-07 20:27:19  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Kiütéssel kezdték az évet serdülő kézilabdázóink főképe
Közel egy hónapos szünet után a Bakonyerdő Pápa serdülő csapata ismét tétmérkőzésen lépett pályára. Kapcsándi Kristóf csapata a nyeretlen, sereghajtó Ajkával találkozott, akik ellen az odavágón is magabiztos, 21 gólos sikert arattak (17-38), így igazi pápai örömjátékra számítottak a kilátogató nézők. Ennek ellenére nem volt elégedett az első félidőben látottakkal a házigazdák edzője, álmosan kezdtek tanítványai, bár a harmadik perctől kezdve elismerésre méltó 11 percet produkáltak, hat góljukra nem érkezett válasz, 14-7 állt az eredményjelzőn a szünetben. A második játékrészre feljavult a mieink játéka, védekezésben és támadásban is jobban koncentráltak, így mindössze három gólt engedélyeztek ellenfelüknek, 25 góllal nyert a Pápa. Folytatás január 15-én az Alba Regia otthonában.

Bakonyerdő Pápa - KK Ajka 35-10 (14-7)

Kapcsándi Kristóf: Ez volt idén az első meccsünk, sok volt a kihagyás a két forduló között. Mindössze két edzésen vagyunk túl, ennek ellenére örülök a nagyarányú győzelemnek, igaz az első félidőben mutatott játékunkon van még mit csiszolni, a visszafogottabb kezdés a többhetes pihenőnek tudható be, de a második játékrészre már nem lehetett panasz.

Pápai gólszerzők:
Tóth Dávid 10
Varga Bálint 7
Farkas Patrik, Palágyi Ákos 6-6
Áldozó Soma 3
Bognár Bendegúz, Horváth Martin, Ábrahám Máté 1-1

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!