Kialakult a Lombard Pápa felkészülési programja


2015-01-06 14:17:58  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: archív  | 


Kialakult a Lombard Pápa felkészülési programja főképe
A Lombard Pápa labdarúgói már csak néhány napig élvezhetik a szabadságukat, ugyanis több mint egy hónapos pihenőt követően január 12-én ismét találkoznak a Perutz Stadionban. A játékosok és a szakmai stáb 10 órakor vág neki az alapozásnak, a tréningek mellett - ahogy az megszokott - edzőmérkőzésekkel készülnek a folytatásra a fiúk. Lengyel Ferenc együttese a téli időszakban a tervek szerint hét edzőmérkőzést játszik - ebből hat tesztmeccs már ismert - Szűcs Lajosék edzőpartnere a Ferencváros, a Sopron, a ZTE, az Ajka, a Duslo Sala és az MFK Ružomberok lesz. Jó hír a drukkerek számára, hogy hazai pályán négy alkalommal is láthatják a csapatot – tudtuk meg Glatz Lajos technikai vezetőtől. A játékoskeretben egyelőre nincs változás, bővebb tájékoztatást a hétfői felkészülés kezdetére ígértek a vezetők.

Felkészülési mérkőzések:

Január 24. 11:00 Lombard Pápa – Ajka (helyszín: Pápa)

Január 31. Szervezés alatt

Február 4. 13:00 Lombard Pápa – Sopron (helyszín: Pápa)

Február 7. 11:00 Lombard Pápa –ZTE (helyszín: Pápa)

Február 12. MFK Ružomberok - Lombard Pápa (helyszín: Lipót)

Február 18. FTC – Lombard Pápa (helyszín: Balatonfüred)

Február 21. 11:00 Lombard Pápa – Duslo Sala (helyszín: Pápa)

Február 28. Bajnoki rajt

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!