Kisfiú az újév első pápai babája


2015-01-05 15:50:07  | cikk: Babos Petra  | 


Kisfiú az újév első pápai babája főképe
2015. január 3-án, 16 óra 50 perckor jött világra Csonka Zsolt Brendon, az év első kisbabája. A kisfiú 3500 grammal és 54 centiméterrel született a pápai Gróf Esterházy Kórházban, dr. Homonay Viktória, szülész-nőgyógyász segítségével. A Papa-ma.hu hírportál szerkesztősége az idei évben is köszöntötte és megajándékozta az újszülöttet és édesanyját a kórházban.
Ottjártunkkor Zsolt éppen aludt anyukája mellett, s miközben beszélgettünk, mintha mosolygott is volna ránk.
Nyári Éva érdeklődésünkre elmondta, Zsolt a család első gyermeke, könnyen, természetes úton jött világra legnagyobb örömükre. A sötétbarna hajú baba nagyon jó kisfiú, rendesen szopik, jó evő, s persze sokat alszik.
A pápai fiatal édesanya hozzáfűzte még, nagyon elégedett a doktornővel és a szülésznővel is, sokat segítettek, mindvégig kedvesek voltak.
A pici és édesanyja is jó egészségnek örvendenek, ezért hétvégére haza is mehetnek otthonukba.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!