Küzdősport bál


2014-12-29 18:57:23  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Küzdősport bál főképe
Hagyományteremtő szándékkal, első alkalommal rendezték meg városunkban a küzdősportban és a harcművészetben tevékenykedő egyesületek képviselőinek a Küzdősportos - Harcművészes évzáró bulit. Öt egyesület fogadta el a szervezők meghívását, a házigazda Koko-Gym KSE mellett a Patent Griff SE, a Fighting Force SE, a Bakony Judo Klub és a Pizsama Dojo Kyokushin Karate Club vett részt az összejövetelen. Az est céljairól Korpics Gábor szervezőt kérdeztük.
- Miután egyesületünk is jó ideje a Küzdősport Centrumban tartja edzéseit, ahol egyébként több klub is tréningezik arra gondoltam, ne csak két edzés között és a szemináriumokon találkozzunk, hanem edzőtermen kívül is egy finom vacsora mellett tovább mélyüljenek a sportbaráti kapcsolatok. Úgy gondolom, az első alkalom elérte célját, jó hangulatban telt az este, ahol megoszthattuk egymással tapasztalatainkat, és a jövő évi tervek is szóba kerültek. Bízom benne, hogy 2015-ben gyümölcsöző lesz a tervezett együttműködés és a közös sportprogramok mellett újra meg tudjuk rendezni a sportbált, ahol már teljes lesz a pápai küzdősport valamint harcművész paletta.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!