Képviselő-testületi ülés - Pölöskey Ferenc, Jan Kattenberg, Mail József és a Bárdos kórus az idei kitüntetettek


2010-03-04 17:02:26  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Tóth Tamara  | 


Képviselő-testületi ülés - Pölöskey Ferenc, Jan Kattenberg, Mail József és a Bárdos kórus az idei kitüntetettek főképe
Ma délelőtt 8 órakor kezdődött a képviselő-testület soron következő ülése a Városháza nagytermében. Az ülést dr. Kovács Zoltán, Pápa város polgármestere vezette, s a betegség miatt távollévő Pingiczer Sándort (MSZP) leszámítva a többi 22 képviselő jelen volt..
Mielőtt az ülés elkezdődött volna, a dunakeszi Széchenyi István Általános Iskola Közlekedésbiztonsági, Hon- és Természetismereti Klubja nevében Taksás Gábor klubvezető tanár és három diákja köszöntötték a képviselő-estületet, felolvastak véleményeket a városunkról, majd átadták a polgármesternek A legbarátságosabb város, a Viktória Panziónak pedig A legbarátságosabb szálláshely kitüntető címeket..
Az első napirendi pontként a városban működő szavazatszámláló bizottságok tagjait választották meg. A második napirendi pont az Egyesített Szociális Intézmény vezetőjével kapcsolatos döntés volt. Csőréné Pőr Eszter, Pápa Város Önkormányzata Egyesített Szociális Intézményének igazgatója 2010. február 11-én betölti a 62. életévét, öregségi nyugdíjra válik jogosulttá. A képviselőtestület az igazgató közalkalmazotti jogviszonyát erre tekintettel  2010. november 14. napjával felmentéssel megszüntette.. A harmadik napirendi pont a kitüntető díjak adományozására vonatkozó javaslatok elbírálása volt, melyről zárt ülésen döntöttek a képviselők. A zárt ülést követően dr. Kovács Zoltán polgármester ismertette a határozatokat, melyek szerint idén Pápa Város Díszoklevele kitüntetésben részesülnek
dr. Pölöskei Ferenc akadémikus, Jan Kattenberg kampeni képviselő, dr. Mail József apát-plébános, valamint Pápa Város Bárdos Lajos Vegyeskara.
A költségvetési rendelet módosítását követően a Gróf Eszterházy Kórház és Rendelőintézeti Szakrendelő által benyújtani kívánt pályázatok támogatásáról szavaztak a képviselők.
A vegyes ügyekben döntöttek a 2010/2011-es tanév óvodás és általános beíratási idejéről, mely a következőképpen alakul: az óvodai beiratkozás napjai: május 17-én 8-18 óráig, május 18-án 8-17 óráig, az általános iskolai beiratkozás napjai pedig április 12-én 8-12 óráig és április 13-án 8-17 óráig.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!