Nagy tervek a Koko-Gym-nél


2014-12-11 12:46:32  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Nagy tervek a Koko-Gym-nél főképe
Az év utolsó hónapja is eseménydúsan telik a Koko-Gym KSE-nél. Decemberben két gála is színesíti a programot, emellett több klubbal karöltve közös edzést szerveztek a Küzdősport Centrumban, és fél szemmel már a jövő évre figyelnek, hiszen a tervek szerint kick-boksz danvizsga után új szakosztály is indul. A részleteket Korpics Gábor mondta el.
- A szegedi amatőr országos MMA bajnokságon két tanítványom, Molnár Károly és Kocsis Rajmond mérette meg magát, mindketten második helyezést szereztek, ami annak fényében szép eredménynek mondható, hogy egyiküknek sem az MMA a fő profilja. Nem ez volt az idei év utolsó gálája, hiszen december 20-án részt veszünk a Harcosok Klubja elnevezésű versenysorozat budapesti záró rendezvényén, itt thai boksz és K1 szabályrendszerben 8-10 tanítványom fog szerepelni, bízom benne, hogy méltó befejezése lesz ez a gála az évnek. A WKF szervezet amatőr magyar bajnokságát Pápán szerettük volna megrendezni, ez azonban technikai okok miatt elmarad, de jövőre mindenképp pótolni fogjuk.
Az ajkai Thai Box SE, a Fighting Force SE és a Koko-Gym győri szakosztályával együttműködve közös edzést tartottak a Küzdősport Centrumban, ahol az egyesület vezetője szót ejtett a 2015-ös tervek egy részéről is.
- A WKF szervezet dankollégiumához beadtam egy danvizsga kérelmet, melynek keretében januárban egy kétnapos megmérettetés vár majd rám, mely fizikailag és technikailag is megterhelő lesz. Amennyiben sikeres lesz a vizsgám, szeretném elindítani a sportkarate szakosztályt, melyhez remélhetőleg sokan kedvet kapnak.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!