Kézilabda: U14-es forduló a Sportcsarnokban


2014-12-07 11:35:46  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Kézilabda: U14-es forduló a Sportcsarnokban főképe
Pápa volt a házigazdája az U14-es fiú kézilabda bajnokság hatodik körének. A Tóth László régióban a bajnokság kezdetén 12 csapat indult, szezon közben azonban Győr és Tapolca is visszalépett, így jelenleg 10-en küzdenek meg egymással a játéknapokon. Épp a visszalépések miatt a Kilián DSE a hazai fordulóban csak egy találkozót játszott, a mieink ellenfele a játéknap első meccsén a nyeretlen Celldömölk volt. Pődör Ákos csapata két győzelemmel, hét vereséggel a tabella hetedik helyéről várta a kezdést, és ahogy azt a tabella alapján várni is lehetett, magabiztosan játszottak a pápaiak, és végig vezetve, egy kisebb hullámvölgy után 24-20-as sikert ünnepelhettek.
- A látottak alapján megérdemelt a győzelmünk, a srácok a megbeszélteknek megfelelően támadásban és védekezésben gyorsan és határozottan játszottak – nyilatkozta a lefújás után Pődör Ákos. A mérkőzésnek voltak olyan periódusai, amikor az ellenfél dominált, de úgy gondolom, szerencsésen átvészeltük a találkozó ezen szakaszát, és magabiztosan szereztük meg harmadik győzelmünket. Azt tudni kell erről a pontvadászatról, hogy 2000-ben születettek számára írták ki, a Kilián DSE viszont 2001, 2002, 2003-ban született játékosokkal áll ki hétről-hétre, ami azt jelenti, hogy legjobb esetben is egy évvel fiatalabbak vagyunk ellenfelünknél. Ennek megfelelően a Celldömölk, a Várpalota, az Ajka ellen van esélyünk a győzelemre, a kiemelt csapatok, az Éles Kézisuli, az Alsóőrs, a Balatonfüred elleni két félidőt a tanulásra használjuk fel. Bízom benne, hogy ezeket a tapasztalatokat a jövőben tudjuk kamatoztatni.

A következő fordulót január 4-én Ajkán rendezik.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!