Idegenvezetővel városunk értékei között


2010-03-04 11:32:42  | cikk: mo  | fotó: mo  | 


Idegenvezetővel városunk értékei között főképe
Az ANTSZ Pápai Kistérségi Intézete és a Jókai Mór Művelődési Központ már évek óta szervez gyalogos városnézést tapasztalt idegenvezető kíséretében. Az Idegenvezetők Világnapja alkalmából szervezett városnéző sétán közel 50 érdeklődő vett részt ma délelőtt, köztük a Jókai Kör tagjai és a Katolikus Általános Iskola egyik osztálya. Répás László idegenvezetőtől megtudtuk, idén más útvonalon haladtak, ezúttal a Nagytemplomban kezdték a sétát, majd a Várkastély – Várkert – Esterházy út – Korvin utca – Március 15. tér – Anna tér – Fő tér vonalon haladtak tovább feltérképezve a pápai nevezetességeket, turisztikai szempontból értékes épületeket és műemlékeket. Répás László 18 éve foglalkozik idegenvezetéssel, és mint mondta, Pápa szívügye, ezért nem tud kiemelni egyetlen kedvenc helyet sem. A fiatal idegenvezető sokrétű tudásával számos érdekes információt osztott meg közönségével a barokk szépségű kisvárosról.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!