A PÁNKE Mikulása a belvárosban járt


2014-12-05 20:28:07  | cikk: Babos Petra  | 


A PÁNKE Mikulása a belvárosban járt főképe
Izgatott gyerekek csoportja várta ma délután a Mikulást a Kossuth utcán. A PÁNKE ugyanis (Pápai Nagycsaládosok Közhasznú Egyesülete) nagy hangsúlyt fektet azon ünnepekre és jeles napokra, amelyek a gyerekekről, a gyerekeknek szólnak. Így történt ez december 5-én, amikor is a Nagyszakállú és Krampusza Pápa belvárosában édességgel és plüss játékokkal ajándékozta meg az apróságokat, akik énekeltek, verset mondtak nekik.
Horváth Lili hírportálunknak elmondta, ő már kitisztította a csizmáját, s reméli, holnap reggel a Mikulás meglepi csokival és játékkal is. Az óvodás kislány tanult énekeket is, például a Mikulás, Mikulás, kedves Mikulás című vidám dalt, amit elő is adott a Nagyszakállúnak.

Krasztel Lászlóné elnöktől megtudtuk, idén 150 plüssjátékkal és 10 kg szaloncukorral érkezett a Mikulás, aki nagy népszerűségnek örvendett, hiszen a puttonyából pillanatok alatt el is fogyott az ajándék. A játékok magánszemélyek felajánlásaiból kerülhettek az öreg Mikulás zsákjába.
Az elnök elmondta, jövőre is szeretnék folytatni rendezvényeiket, a soron következő program a házasság világnapja lesz majd februárban.
Végül a PÁNKE Mikulás és Krampusza a pápai kórház kis betegeihez is ellátogatott.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!