Vidám műsorok a Fő téren


2014-12-05 20:19:23  | cikk: Babos Petra  | 


Vidám műsorok a Fő téren főképe
A Szent István Római Katolikus Általános Iskola 3. b osztályosainak „Adventi készülődés” című műsora csalogatta a Gyertyafényes advent második hétvégéjére az érdeklődőket. A gyerekek vidám összeállítása után a Fáy András Lakótelepi Óvoda Napraforgó csoportja következett, majd a tapolcafői óvoda Micimackó csoportosai léptek színpadra. Ma késő délután a Tarczy Lajos Általános Iskola 4. e osztályosai is bemutatkoztak, vidám mikulásos összeállításukkal.
Horváth Dóra tanárnő érdeklődésünkre elmondta, a diákokkal már hetekkel ezelőtt lázasan készültek erre a műsorra, amit tegnap az óvodásoknak, ma pedig a tarczysoknak is bemutattak, nagy sikerrel. A műsoruk különlegessége, hogy angol nyelven is énekelnek a diákok, mivel ők a kéttannyelvű tagozatra járnak.
A program 19 órától folytatódott, amikor is a mihályházi Rezeda csoport karácsonyi népszokásokat mutatott be.
A Fő téren felállított faházak most hétvégén is finom kürtös kaláccsal, meleg teával, forralt borral és pálinkával várják a járókelőket. És aki szeretne kézműves ajándékot tenni a fa alá, gazdag kínálatból válogathat.

A Gyertyafényes advent programjai holnap 16 órától folytatódnak, amikor is az Allegro AMI növendékei lépnek fel, majd a Ribilio Andante Jazz Quartett koncertje zárja a szombatot. Vasárnap a karácsonyi hangulatról a Stratégiai Légiszállítási Képesség szervezetei gondoskodnak, majd ifj. Márkus Mihály lelkipásztor meggyújtja az adventi koszorú második gyertyáját. Este a Bytheway koncertje csábítja a Fő térre a rajongókat.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!