Pápai pillanatok Zsédával - Megjelent az énekesnő 2015-ös kalendáriuma


2014-12-04 18:45:53  | cikk: mo  | 


Pápai pillanatok Zsédával - Megjelent az énekesnő 2015-ös kalendáriuma főképe
Minden eddiginél őszintébb és személyesebb kalendáriumát adta ki a közelmúltban Zséda, a pápai származású énekesnő. Zsédenyi Adrienn az Esterházy-kastélyban tartotta a kötet díszbemutatóját, melynek alkalmával nemcsak a kalendárium kapcsán derültek ki izgalmas részletek a művésznőről, de legújabb dalát, a Hány percet élsz.. című slágert is megosztotta a pápai közönséggel.

Immár negyedik kalendáriumát adja ki Zséda, amelynek középpontjában ezúttal szülővárosa, a 800 éves Pápa áll. Emlékezetes helyek, városrészletek, épületek jelennek meg a kötetben, az énekesnő gyermekkori emlékeivel, családi hagyományaival, meghitt pillanatokat felidéző írásaival fűszerezve. Minden napra jut egy-egy pozitív gondolat is, segít a belső harmónia meglelésében, sőt még szépségápolási, egészségmegőrző és divattippekkel is ellátja az olvasót. Sokrétű kalendárium ez, amely a Zsédával készült exkluzív fotósorozaton keresztül villantja meg városunk lenyűgöző arcát, kulturális és művészeti értékeit, körbefonva az énekesnő gondolatvilágával, emlékeivel, családi receptjeivel, programajánlatával. A művésznő évszakonként tematizálta mondanivalóját, télen a hagyományokra helyezi a hangsúlyt, tavasszal a templomok, a hit birodalmába kalauzolja az olvasót, a nyári pikniken emberekkel találkozik, míg ősszel az iskolavárosról, a tudásról beszél.

Zsédenyi Adrienn elmondta, régóta dédelgetett álma, hogy saját szemüvegén keresztül mutassa be szülővárosát. Nem is találhatott volna megfelelőbb alkalmat erre, mint Pápa 800 éves jubileumi évét. Az énekesnő hozzáfűzte, nagy örömmel látja a város épülését-szépülését, s bátran ajánlja mindenkinek. A kalendárium átlapozása után rajongói közül többen kedvet kaptak megismerkedni barokk kis városunk nevezetességeivel, s legfőképpen elzarándokolni az énekesnő kedvelt helyeire.
A kiadványban Zséda olyan értékekről, pillanatokról és érzésekről beszél, amelyek számára mindig fogózót jelentenek a zűrzavaros világban. Az énekesnő elárulta, bármilyen nehéz szituációba kerül élete folyamán, ezek az értékek mindig megmutatják a kivezető utat.

A művésznő beszélt arról is, családjával gyakran hazalátogatnak, kisfia nagyon élvezi a nagyszülőkkel töltött időt. De Zséda fontosnak tartja azt is, hogy évente egy alkalommal, általában karácsony előtt találkozzon pápai közönségével is, hiszen – mint mondta – óriási szeretet árad felé ezen alkalmakkor.
- Rendkívül jó érzés, hogy ennyi szeretet kapok. Ők tudják, hogyan épült fel az út, amin járok, velem vannak a változásokban. Látom a szemükben a büszkeséget, hogy egy városból valók vagyunk. Ezt sokszor elmondtam már, de nem győzőm elégszer hangsúlyozni, hogy mindig tiszteltem a gyökereimet, büszke vagyok rá, hogy innen indultam – fogalmazott Zsédenyi Adrienn.

Zséda köszönetét fejezte ki mindazoknak, akik lehetővé tették, hogy kiadványa elkészülhessen. Nagy segítségére volt dr. Kovács Zoltán államtitkár, országgyűlési képviselő, dr. Áldozó Tamás polgármester, Unger Tamás alpolgármester és Boros Katalin, a Pápai Platán Nonprofit Kft. ügyvezetője.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!