Pápa az Utazás 2010 kiállításon


2010-03-04 08:40:28  | cikk: HuHa  | 


Pápa az Utazás 2010 kiállításon főképe

Ma délelőtt 10 órakor nyitja meg kapuit a 33. Nemzetközi Idegenforgalmi Kiállítás, az Utazás 2010, melyen Pápa városa ismét önálló standon mutatkozik be. A március 4-7-ig tartó rendezvény első napja szakmai nap, a nagyközönség holnaptól vasárnap estig látogathatja a kiállítást.

Pápa a tavalyi kiállításon jelent meg először önállóan Közép-Európa egyik vezető szakkiállításán nagy sikerrel: a standot több ezer látogató kereste fel, érdeklődve a turisztikai lehetőségekről, a város fejlődéséről, idegenforgalmi nevezetességeiről.

Az idei esztendőben a Magyar Turizmus Zrt. Közép-Dunántúli Regionális Marketing Igazgatósága szervezésében a régió saját kiállítóhelyet bérel, ahol Pápa önálló standon várja a látogatókat. A város kiállítóhelye ismét a barokk hagyományokat idézi meg, emellett hangsúlyos szerepet kap a Várkertfürdő, a Termál Kemping és a Pápai Hús 1913 Kft. A pápai és környékbeli szálláshelyek, vendéglátó ipari egységek, kirándulási és kikapcsolódási lehetőségek mellett új színfoltként mutatkozik be a Bakonyerdő Zrt. közcélú-közjóléti ágazata kiránduló helyeivel, vadászházaival, tanösvényeivel.
A kulturális értékek bemuta
tására pénteken Bakó Ildikó tojásfestő népi iparművész, szombaton és vasárnap Nyulasi József fafaragó tart kézműves bemutatót és foglalkozást az érdeklődőknek és ugyancsak szombaton a Vadvirág Néptáncegyüttes táncosai adnak műsort a standot látogató nagyközönségnek. A kiállítás pápai programjából idén sem hiányzik a somlói borok kóstoltatása és a Pápai Hús 1913. Kft. sonkabemutatója és kóstoltatója. A látogatók különböző kvízjátékokkal ismerkedhetnek meg Pápa városával és bemutatásra kerülnek a városfejlesztési tervek is.

Pápa város standját a Hungexpo Budapesti Vásárközpont „A” pavilonjában, a 208/A standon találják meg az érdeklődők, a közép-dunántúli régió kiállító helyén. A kiállítás péntektől vasárnapig 10-18 óráig várja a látogatókat.

Kapcsolódó cikk:


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!