Dumaszínház: Kőhalmi Zoltán, Beliczai Balázs és Felméri Péter Pápán


2014-12-03 23:02:21  | cikk: Babos Petra  | 


Dumaszínház: Kőhalmi Zoltán, Beliczai Balázs és Felméri Péter Pápán főképe
Rekeszizmokat kellőképpen megtornásztató stand-up comedy estet tartott a közelmúltban a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ színháztermében a Dumaszínház három kiváló tagja, Kőhalmi Zoltán, Beliczai Balázs és a műsorvezető Felméri Péter.

Kőhalmi Zoltántól megtudtuk, amikor éppen nem poénokat csiszolgat, akkor gyermekivel foglalkozik, vagy kávét főz.
- Három gyermek édesapja vagyok, akik kitöltik a napomat. Miközben a házi feladatot ellenőrzöm, közben poénokat „gyártok”, s mindközben a kávé is fő.

A humoristák elmondták, a közönségre előre nem igazán lehet készülni, csak annyit tudnak, hogy milyen eseményre mennek, falunapra vagy egy céges rendezvényre.
- Pápán mindig nagyon jó közönség vár minket, szeretünk ide jönni. Élvezik a poénokat, tudnak és mernek is nagyot nevetni. Örülünk neki, hogy sokan eljöttek a mostani előadásunkra, ezek szerint népszerűek vagyunk - tették hozzá nevetve.

Beliczai Balázs érdeklődésünkre elmondta, már több mint egy hónapja a pápai fellépésre készült, még egy pápai dalt is írt, amelyben a város nevezetességeit említette meg.
Felméri Péter pedig arról beszélt, hogy mennyire izgulós típus.
- A közönség mindig cserélődik, sosem lehet tudni, hogyan fogadnak minket. Az újszerűség miatt rendszerint nagy kihívás a szereplés, s emiatt izgulok, stresszelek. Amint a színpadra lépek, természetesen elmúlik, s minden jön magától – fűzte hozzá.
A fiatal humoristák szerint a siker titka a hitelesség. Mindenki magát alakítja, a történetek általában a saját életüket mutatják be.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!