Csütörtök délelőtt képviselő-testületi ülés


2010-03-03 22:52:20  | cikk:  | 


Csütörtökön reggel 8 órától tartja soron következő ülését Pápa Város Képviselő-testülete. A kiküldött meghívó szerint 8 napirendi pontot tárgyalnak meg a képviselők: többek között megválasztják a szavazatszámláló bizottságok tagjait, módosítják a 2010. évi költségvetést, tárgyalnak a kórház korszerűsítésére beadandó pályázat tartalmáról, a krízishelyzetbe került, lakáscélú hitellel rendelkező személyek támogatásáról, valamint tájékoztatót hallgatnak meg a város külkapcsolatainak 2009. évi alakulásáról. Ugyancsak csütörtök délelőtt döntenek a beérkezett javaslatok alapján arról is, hogy kik lesznek azok, akik a március 15-i ünnepségen átvehetik a város által alapított kitüntető címek valamelyikét. Az ülés nyilvános, azon bármely érdeklődő polgár részt vehet.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!