Küzdelem a rákbetegség ellen


2014-12-02 16:51:31  | cikk: pt  | fotó: pt  | 


Küzdelem a rákbetegség ellen főképe
Kiút a rákbetegségből címmel tartott előadást prof. dr. Dávid Tamás magyar származású, Bécsben élő rákkutató a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ (JMSZK) színházépületének emeleti előadótermében. A professzor kollégáival kidolgozott egy terápiát a rákbetegség ellen. A világot járva igyekszik minél több emberrel megismertetni, hogyan vegyék fel a harcot a rákkal, illetve hogyan előzzék meg azt. Pápára a JMSZK és az Életmód Klub szervezésében érkezett.
Dávid Tamás figyelmeztetett: a stressz, az egészségtelen étkezési szokások, a nem megfelelő táplálkozás, a dohányzás, az alkohol, valamint a kedvezőtlen környezeti hatások mind hozzájárulnak a rák kialakulásához. Mint mondta, a súlyos betegség a klinikai gyógymódok mellett szemlélet- és életmódváltással, no meg az általuk kidolgozott terápiás rendszerrel megfékezhető. Utóbbi módszer szerves részét képezi a dél-amerikai gyógynövényekből Dávid Tamáséknak köszönhetően megalkotott teakeverék. Ez egy száz százalékban természetes táplálék-kiegészítő, mely a professzor állítása szerint mellékhatás nélkül szolgálja a szervezet méregtelenítését, az immunrendszer erősítését, illetve többek között segítséget nyújt a daganatképzés megelőzésében bizonyos rákfajtáknál.
– A mi teakeverékünk nem csodaszer, csak egy kis tégla a rák elleni küzdelem épületében. A mi fő feladatunk pedig a kutatáson túl az, hogy informáljuk a reménytelen betegeket minden olyan alternatív lehetőségről, ami a sebészeti, kemo- és sugárterápia mellett meghosszabbíthatja az életüket, jobb életminőséget adhat számukra – hangsúlyozta a professzor.

Képek:


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!