Coroiant tovább vizsgálják


2014-12-02 10:46:50  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Coroiant tovább vizsgálják főképe
Nem múlt el súlyos következmények nélkül az OTP Bank Liga 16. fordulójában a Videoton látogatása. A meccs első perceiben a hazaiak román középpályása, Andrei Coroian ugyanis olyan szerencsétlenül ütközött Juhász Rolanddal, hogy a pápai labdarúgó sípcsonttörést szenvedett. Coroiant a Perutz Stadionból egyenesen az ajkai kórházba szállították, ahol azóta is kezelik. Az orvosok rövid időn belül eldöntik, hogy szükséges-e a műtét, amennyiben igen, úgy az operációt információink szerint Budapesten végzik majd el.
A Lombard Pápa december 5-én pénteken 19 órai kezdéssel a Ferencváros otthonában búcsúzik az idei évtől, ahol Coroian mellett szintén sérülés miatt Csilus Tamásra sem számíthat Lengyel Ferenc, ahogy Waltner Róbertre sem, a rutinos támadó továbbra is eltiltását tölti.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!