Felvidéken játszott a PELC


2014-12-01 16:02:51  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Felvidéken játszott a PELC főképe
A Pápai Egyesített Labdarúgó Club mindig is nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy fiataljaik minél több sportbaráti kapcsolatra tehessenek szert, fokozottan igaz ez a határon túl élő magyarság tekintetében. November 29-én baráti meghívásnak eleget téve 16-21 év közötti labdarúgóikkal a felvidéki Nádszeg településen játszottak barátságos mérkőzéseket – írja a pelc.hu. Az idősebb játékosainkból álló csapat a somorjai klub U19-es gárdájával mérkőzött, és ért el 1-1-es döntetlent. A fiatalabb játékosainkból álló csapat pedig a helybéli ifjúsági csapattal játszott. Ezen a találkozón az ellenfél játékosai két-három évvel idősebbek voltak a mieinknél, és bár jól küzdöttek a pápaiak, a fizikális fölényüket érvényesíteni is tudták a hazaiak, akik így 5-0 arányban nyertek. A mérkőzések után Tamási György és Gálffy Tibor támogatók valamint dr. Juhos Ferenc polgármester finom ebéddel vendégelte meg a PELC-es csapatokat. A tervek szerint a jövőben is folytatódnak a találkozók, melyek célja az lesz, hogy kialakuljon egy Somorja – Nádszeg – Pápa labdarúgó klubok közötti együttműködés. A két felvidéki település csapatai várhatóan február hónapban érkeznek egy pápai teremtornára.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!