A Lion’s Garden-ben jártak a mezősök


2014-12-01 08:06:06  | cikk:  | 


A Lion’s Garden-ben jártak a mezősök főképe
A Pápai Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Kollégium negyven vendéglátó képzésben tanuló diákja Börötzffyné Sári Dóra és Matting Mónika szaktanárok segítő felügyelete mellett látogatott el a budapesti, négycsillagos hotelbe, ahol is a tantermi körülmények között megtanultakat volt szerencséjük „élőben” is lekövetni, megtapasztalni. Két lelkes és nagyon kedves helyi kísérő „idegenvezetésével” bejárták a szállodát, betekintést nyerhettek féltett kulisszatitkokba. A magyarországi vendéglátás és idegenforgalom méltán világhírű szentélyében a pápai leendő vendéglátósok megannyi élménnyel, tapasztalattal, hasznos információval gazdagodtak. A tanulmányi kirándulásról készült képek és szakmai beszámolók mind a tanulók, mind pedig az alma mater szakmai tudásbázisát növelik. Hasznos, örök élményt nyújtó program volt ez a szállodalátogatás, melynek mindenképp lesz folytatása. A pápai „mezősök” csillagtúrája jövő tanévben egy másik szállodában folytatódik.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!