Juhász Roland: Fenyegettek a pálya mellől


2014-11-30 13:05:05  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Juhász Roland: Fenyegettek a pálya mellől főképe
Szombaton délután a Lombard Pápa – Videoton bajnoki találkozó negyedik percében a hazaiak játékosa, Andrei Coroian súlyos sérülést szenvedett, Juhász Roland szerelését követően eltörött a sípcsontja amit műteni kell. A válogatott játékos a vidi.hu-nak a mérkőzés után úgy nyilatkozott, sajnálja a történteket ugyanakkor nehezen viselte, hogy az eset után a pálya mellől minősíthetetlen hangnemben fenyegették.
- Mielőbbi teljes gyógyulást kívánok Andrei Coroiannak, aki a meccs elején egy roppant szerencsétlen szituációt követően megsérült. Ezen a csúszós talajon nem tudtam megállni, először a labdát rúgtam el, ezután pedig a hazaiak játékosa a lábamat találta el, amely végül a sérülést eredményezte. Tényleg nagyon sajnálom a történteket, ezúton is jobbulást kívánok neki. A meccs után első dolgom volt, hogy elkérjem a telefonszámát, azóta pedig már beszéltem is vele, és ő is elismerte, hogy vétlen voltam a szituációban. Ha bármiben a segítségére lehetek, akkor természetesen segítek neki. Az viszont egyáltalán nem része a labdarúgásnak, hogy a hazai tulajdonos vendége (Gál László – a szerk.) egész mérkőzésen minősíthetetlen hangnemben engem fenyegetett a pálya mellől, hogy meccs után eltöri majd a lábamat. A találkozóról pedig annyit mondanék, hogy úgy gondolom, akár még több góllal is nyerhettünk volna. Nagyon magabiztosan és jól futballoztunk, úgy, ahogy az ősz nagy részében is tettük – nyilatkozta Juhász Roland.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!