Téli játékvezetői labdarúgó torna


2014-11-29 13:31:13  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Téli játékvezetői labdarúgó torna  főképe
Szombaton délelőtt a Városi Sportcsarnokban négy játékvezetői csoport tagjai letették a sípot és futballmezt húztak, hogy körmérkőzéssel eldöntsék, a megyében melyik csoport tagjai bánnak legjobban a labdával. A közel három évtizedes múltra visszatekintő játékvezető csoportok közötti téli labdarúgó tornán a házigazda Pápa mellett Veszprém, Ajka és Tapolca sípmesterei vettek részt. Csak azok játszhattak a tornán, akik a kupa napján labdarúgó játékvezetőként, asszisztensként, ellenőrként nagypályás mérkőzésen aktívak voltak, és Veszprém megyéhez tartoznak. A házigazdák a nyitómérkőzésen sajnos hadilábon álltak a góllövéssel, így három góllal kikaptak. A következő meccsen az ajkaiak szintén három találattal múlták felül Tapolcát. Ajka csapata második találkozóján is győztesen vonulhatott pihenőre, győzelmüket a pápai csoport bánta, akik ezúttal is adósak maradtak a gólokkal. Veszprém újabb sikerével már biztossá vált, hogy a tornagyőzelem Veszprém és Ajka között dől el, sajnos a pápaiak egy fordulatos meccsen Tapolcától is kikaptak, a rangsor élén végül veretlenül Veszprém végzett, második Ajka lett Tapolca és Pápa előtt. Gyürüsi Gábor, a Pápai Játékvezetői Csoport vezetője a torna után elmondta, jó házigazdák szerettek volna lenni, ami sikerült is, hiszen mindenkit maguk elé engedtek.
- Örülök, hogy sportszerű mérkőzések zajlottak le, úgy érzem, aki kilátogatott, jól szórakozott és láthatta, hogy a játékvezetők hogy bánnak a labdával. Ami a mi teljesítményünket illeti, természetesen nem így terveztük, hozzá kell tennem, a csapat meghatározó játékosainak nagy részét ma nélkülöznünk kellett, hiszen a megyei bajnokságban működnek, ez persze nem azt jelenti, hogy ha itt vannak más sorrend alakul ki, de valamivel jobban meg tudtuk volna nehezíteni az ellenfelek dolgát. Jövőre igyekszünk feledtetni a mai eredményt és biztos vagyok benne, hogy Veszprémben jobban fogunk szerepelni.

Eredmények:
Pápa - Veszprém 0-3
Tapolca - Ajka 1-4
Ajka - Pápa 1-0
Veszprém - Tapolca 3-1
Tapolca - Pápa 4-3
Ajka – Veszprém 2-5

Végeredmény:
1. Veszprém 9 pont
2. Ajka 6
3. Tapolca 3
4. Pápa 0

A legjobb játékosnak Gottfried Dánielt (Ajka) választották, a legjobb kapus Török Gyula (Veszprém) lett, a gólkirályi cím Zsély Benedekhez (Veszprém) került, aki öt alkalommal vette be az ellenfél kapuját.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!