Teke díjkiosztó


2014-11-28 22:01:08  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Teke díjkiosztó főképe
Péntek este véget ért a hónapok óta tartó vetélkedés, kiosztották a Pápa és környéke tekebajnokság női és férfi csapatai számára a jól megérdemelt kupákat, érmeket, okleveleket. A 2014. évi pontvadászatban 40 csapat indult, és nagyon szoros versenyben alakult ki a végső sorrend, jó példa erre, hogy még a péntek esti utolsó forduló párosításai is befolyásolták a dobogós helyezéseket. A díjakat dr. Áldozó Tamás és Polyák István, a Versenybíróság elnöke adták át, a polgármester miután gratulált az összes résztvevőnek röviden szót ejtett a jövőről, mint mondta, a városnak a tekével szemben kötelességei vannak, hiszen a labdarúgás mellett a teke alkotja az egyik legnagyobb tömegbázist a városban, ennélfogva segíteni, támogatni kell, és meg kell teremteni a megfelelő feltételeket.
- Az nem titok, hogy a város több alkalommal is tett kísérletet a sporttelep tulajdonba vételére, sajnos az eddigi tárgyalások nem voltak sikeresek, a többségi tulajdonosokkal nem tudtunk dűlőre jutni. Amikor ajánlatot tettünk a területre, egyértelműen szabadidős tevékenységben gondolkodtunk és gondolkodunk most is, szeretnénk mindazokat a sportlétesítményeket, melyek hiányoznak a városból itt felépíteni. Abban az esetben, ha erre itt nincs lehetőségünk, keresnünk kell egy megfelelő helyet. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy már idén új csarnokot avatunk, de meg kell találnunk a feltételeket, hogy a versenyszakosztálynak és a tömegsportnak is helyet tudjunk biztosítani.
Polyák István örömét fejezte ki, hogy sokan eljöttek átvenni jól megérdemelt díjaikat, a folytatásról pedig úgy nyilatkozott, az előbb említett okok miatt nem februárban, hanem áprilisban indul a jövő évi menetelés.
- A hat csapatos hölgy bajnokságban egyértelmű volt Lovászpatona bajnoki címe, megérdemelten került hozzájuk a trófea, Tapolcafő szerezte meg a második, Mezőlak a harmadik helyet. A férfiak 'A' osztályában Vaszar a bajnokság kezdete óta vezette a tabellát, nem meglepetés, hogy a mezőny élén végeztek. A hölgyekhez hasonlóan itt is izgalmasan alakult az ezüst-, illetve a bronz kérdése, előbbit az Ezüst Nyíl, utóbbit Tapolcafő szerezte meg a Prémium Center előtt. A 'B' osztályban is megszületett természetesen a bajnok, a Neoporház/Adásztevel csapatához került a legjobbnak járó serleg, Takácsi csípte el a második helyet, a képzeletbeli dobogó harmadik fokára Ihász II. alakulata állhatott fel. A legszorosabb állás a 'C' osztályban alakult ki, végül amire számítani is lehetett, Mezőlak lett a bajnok, a hajrá Magyargencsnek sikerült a legjobban, akik a második helyre értek oda, őket Adásztevel követte.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!