A közművelődésben dolgozókat köszöntötte a város


2014-11-26 22:17:26  | cikk: mo  | 


A közművelődésben dolgozókat köszöntötte a város főképe
A közgyűjteményi és közművelődési dolgozókat köszöntötte ma este Áldozó Tamás polgármester és Rádi Róbert, a Polgármesteri Kabinet vezetője. Szinte minden közalkalmazotti közösség – az egészségügyi dolgozók, a szociális szakma munkatársai, a pedagógusok – magáénak tudhat egy napot az évben, amelyen kötetlen formában gyűlhetnek össze és oszthatják meg gondolataikat egymással. A város vezetése három évvel ezelőtt tűzte ki e jeles napot először a közgyűjteményi dolgozók számára. Akkor úgy döntöttek, minden évben más-más intézmény ad majd otthont a jó hangulatú összejövetelnek. Idén a város közösségi tereit gazdagító Helyőrségi Művelődési Otthonban gyűltek össze a közgyűjtemények munkatársai, valamint a közművelődés területén dolgozó szakemberek és segítők.

A programon Áldozó Tamás köszönetét fejezte ki a megjelenteknek a várossal történő együttműködésért, legyen szó önkormányzati vagy más fenntartásban működő intézményről. A kötetlen programon a közösség egyperces néma főhajtással emlékezett a napokban elhunyt művésztanárra, a város kulturális életének emblematikus szereplőjére, Borbély Lajosra, akinek szintén a meghívottak közt lett volna a helye ezen az alkalmon.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!