Kispályás díjkiosztó a Sportcsarnokban


2014-11-24 20:18:39  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Kispályás díjkiosztó a Sportcsarnokban főképe
Rácz István, a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ sportszervezője és Láposi József játékvezetői koordinátor hétfőn kora este a Városi Sportcsarnokban átadta a 2014.évi városi kispályás labdarúgó pontvadászat ’A’ és ’B’ csoport csapatainak a díjakat, elismeréseket. Bár az időjárás és az időpont egyeztetési gondok miatt elhúzódott a bajnokság, novemberre mindkét csoportban sikerült lezárni a küzdelmeket, így kialakult a végső sorrend. A díjkiosztón oklevelet, érmeket, labdákat vehettek át a legjobb együttesek, emellett díjazták a legjobb góllövőket és a legsportszerűbb csapatok is megkapták jól megérdemelt jutalmaikat. A szervezők elmondták, egy jó színvonalú bajnoki szezont tudhatunk magunk mögött, többségében sportszerű küzdelem zajlott a pályákon, és főleg a B csoportban nagy volt a harc a dobogós helyekért.
- Sajnos mindkét csoportban kevesebb csapat fejezte be a bajnokságot, mint amennyi elkezdte, az A csoportban a Vendéglátó, a Dinamo Pápa, és az Exclusive Rent is idő előtt búcsúzott – ismertette a szezont Rácz István. A mezőnyben a Spartacus 98 Gépkölcsönző FC magabiztosan szerezte meg a bajnoki címet, a képzeletbeli dobogóra a Futrinka utca és az Inter-Thermo Kertváros állhatott fel. A gólkirály 36 találattal Szabó Zoltán (Spartacus) lett, míg a legsportszerűbb csapat címét Nagygyimót érdemelte ki. A B csoport jóval kiegyenlítettebb volt, igaz a Kiliáni Ördögök utcahosszal, 15 ponttal végzett az élen, mögötte viszont három alakulat is 28 pontot gyűjtött, közöttük a gólkülönbség döntött, a Piha SC lett a második, míg a Valkon-Sector FC a harmadik. Sajnos itt is volt egy visszalépés, a Spílerek csapata néhány forduló után búcsúzott. A gólkirályi cím megosztva Pintér Szabolcshoz (Valkon-Sector FC) és Potyondi Márkhoz (Unikum 98 FC) került, mindketten 29-29 gólt jegyeztek. A legsportszerűbb csapat a Fanatinaikhos FC lett.
A szabadtéri küzdelemsorozat díjkiosztóján elhangzott, az idei erősorrendet alapul véve a 2015.évi bajnokságban első-, és másodosztályt alakítanak ki, ennek részleteiről a későbbiekben egyeztetnek a csapatok képviselőivel. Ugyancsak megtudtuk, a tavalyi év mintájára a Sportcsarnokban a csoportok első három helyezettjei az abszolút helyekért idén is megküzdenek egymással, a játéknap időpontja egyelőre nem ismert.

Az A csoport végeredménye:
1. Spartacus '98 Gépkölcsönző FC 51 pont
2. Futrinka utca 42
3. Inter-Thermo Kertváros 39
4. Tökutolsó FC 33
5. Shaktar Moral 27
6. Johnson FC 23
7. Nagygyimót SE 23
8. Concordia Trans 17

A B csoport végeredménye:
1. Kiliáni Ördögök 43 pont
2. Piha SC 28
3. Valkon-Sector FC 28
4. Combragyöngék-Presztizs 28
5. Unikum 2003 FC 23
6. Motax KLBK 23
7. Tűrhetetlen Hozzáállás 23
8. FC Dortgrund 9
9. Fanatinaikhos FC 9

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!