Megyei sakk: Vereség az Ajkától


2014-11-24 19:17:48  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Megyei sakk: Vereség az Ajkától főképe
A Pápai SE az elmúlt hétvégén sem ült babérjain, hiszen játékosaik újabb két versenyen vettek részt. Szombaton Ajkára két csapattal a megyei másodosztály küzdelmeire utaztak, ellenfelük két ajkai és egy balatonfüredi együttes volt. Az öt alakulat oda-visszavágós körmérkőzést játszott, az összesen tíz fordulóból most hármat bonyolítottak le. A következő játéknap valószínűleg tavasszal Pápán lesz, a két pápai csapat jelenleg a második és harmadik helyen áll. Másnap a megyei első osztályban az ASSE Ajka csapatát fogadták.
- Nem mi voltunk az esélyesek, ugyanis 10.5-1.5 volt a leülési arány az ellenfél javára, ráadásul ők a tavalyi bajnokok. A leüléshez képest azért valamivel jobb eredményt értünk el, 9-3-ra kaptunk ki, de jobb is lehetett volna, hiszen két pontot biztosan elhullajtottunk a második, a nyolcadik és a 12. táblán. Pozitívum, hogy két abszolút újonc ifit is avattunk a Czemmel testvérek személyében. Ábrahám András nyert, Margl Roland, Hamzáné Gyimesi Andrea, Kissné Simon Bernadett és Janus Tamás pedig döntetlent ért el. Ezzel a vereséggel a hétcsapatos bajnokság negyedik helyén állunk, de vannak elmaradt meccsek, és mi még pihenőnaposak sem voltunk, szóval ez a pozíció még jelentősen módosulhat.
A PSE edzéseit kedden és csütörtökön 14.30-tól 18 óráig a Pedagógus Művelődési Otthonban tartja, ahova minden sakkozni vágyót szeretettel várnak.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!