Közel 1000 fotóból válogathat a fotópályázat zsűrije


2014-11-24 12:20:04  | cikk: mo  | 


Közel 1000 fotóból válogathat a fotópályázat zsűrije  főképe
70 pályázó 930 fényképet küldött be arra a fotópályázatra, melyet a város 800 éves évfordulójához kapcsolódóan hirdetett meg Pápa Város Önkormányzata ez év márciusában – derült ki a mai sajtótájékoztatón. Áldozó Tamás polgármester arról számolt be, a zsűri összeállt, tagjai között van Fekete Gábor, a Türr-gimnázium pedagógusa, aki a pályamunkák művészi elbírálásáért felel, Major Tamás celldömölki hivatásos fotós és Boros Katalin, a Pápai Platán Nonprofit Kft. ügyvezetője, aki a képek további felhasználása tekintetében dönt a válogatásról. A kiválasztott fotók kizárólagos felhasználási jogát ugyanis 15 ezer forint/fotó áron megvásárolja a város – emlékeztetett a városvezető.

- A következő években ebből a képanyagból szeretnénk dolgozni minden olyan alkalommal, amikor valamely városi kommunikációhoz fotóillusztrációt használunk. Ez jelenthet kiadványokat, újságcikkeket, szórólapokat, városi naptárakat és a zsűri jóváhagyásával egy városi fotóalbumot is.

A pályamunkák előzetes feltérképezése alapján sok kiváló, újszerű látásmódot bemutató fénykép készült Pápáról – jegyezte meg a polgármester. Áldozó Tamás hozzátette azt is, tervezik egy irodalmi pályázat meghirdetését is, mely szervesen kapcsolódna a zsűri által kiválasztott pápai fotókhoz. Ezzel együtt készülhetne el egy – teljes egészében pápaiak által készített – városi fényképalbum.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!