Elkezdődtek az ovis judo edzések


2014-11-20 14:03:20  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Elkezdődtek az ovis judo edzések főképe
Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Bakony Judo Klub szakképzett edzők vezetésével gyerekjudót indít a Pápai Küzdősport Centrumban. Az óvodás edzések nemcsak a judóról szólnak, hanem legalább annyira a mozgás, a sport megszerettetéséről. A foglalkozások célja a játékos mozgásfejlesztés, a mászás, a gurulás, az esések megtanulása, az egyensúly javítása, emellett nagyon fontos, hogy a gyerekek élvezzék a sportot, szívesen járjanak edzésre és barátokat szerezzenek. Az első foglalkozáson 21 pici jelent meg, örömteli, hogy a második alkalomra sem csökkent a létszám.
- A minél színvonalasabb oktatás reményében az edzők Győrben továbbképzésen is részt vettek. Örömmel mondhatom, hogy tetszik a gyerekeknek a sport, hiszen a második foglalkozásra is megmaradt az induló létszám – bizakodott Mezei Lajos - az a célunk, hogy minél több ovissal ismertessük meg a judo alapjait, ezt játékos formában szeretnénk elérni. Szeretnénk, hogy a dojoban megtanultak hozzásegítsék őket egy magabiztos kiálláshoz, a minél több tudás birtoklásához, egy egészségesebb, jobb élethez. Először a helyes esés technikáját igyekszünk átadni számukra, természetesen játékos formában. Még csak két edzésen vagyunk túl, de nagyon ügyesek a gyerkőcök, bátran állnak oda minden feladathoz.
Mezei Lajos elmondta, nem késő még jelentkezni az ingyenes foglalkozásokhoz, melyeket minden csütörtökön 16:45 és 17:45 között a Pápai Küzdősport Centrumban tartanak, további információ Mezei Csabától (30/549-2079) és Pillér Gábortól (20/915-6475) kérhető.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!