Anya és lánya együtt loptak


2014-11-18 09:34:08  | cikk:  | 


Vádemelési javaslattal zárta le a Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya egy pápai anya és leánya ellen folytatott nyomozást. Bolti lopáson érték őket tetten.
Az 53 éves F. R. pápai lakos 2014.július 12-én délelőtt megjelent az egyik pápai áruházban, ahol a magával hozott ollóval több csomagolt élelmiszer áruvédelmi eszközét is megrongálta. Tette ezt azért, hogy a termékeket észrevétlenül ki tudja lopni az üzletből. A pénztárhoz érve azonban meggondolta magát, és az árukat visszatette az egyik polcra. Cselekményét észlelte a biztonsági őr és értesítette a rendőrséget. Négy nap múlva már 23 éves lányával együtt kereste fel az áruházat, ahol hasonló módszerrel gyümölcslevet, kávét, szalámit és egy tölthető elemet rejtettek a táskájukba. A biztonsági őr ez alkalommal is leleplezte őket a kasszánál. Közel egy hónap kihagyás után az asszony ismét egyedül kereste fel a hipermarketet. Egy csomag kávéról letépte a vonalkódot, majd a ruhája alá rejtette a terméket. Mikor észrevette, hogy figyelik, elővette a kávét és sietve visszatette azt az egyik polcra. A biztonsági őr ezúttal is értesítette a rendőrséget.
A Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az anya és lánya ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozás iratait vádemelési javaslattal a napokban küldte meg Pápai Járási Ügyészséghez.

Képek:

nincsenek képek