Szent Erzsébet-napi jótékonysági est lesz vasárnap a színházban


2014-11-13 15:27:31  | cikk: Babos Petra  | 


Hatodik alkalommal rendezi meg a Szent Anna Plébánia a Szent Erzsébet-napi jótékonysági estet. A rendezvény célja a rászoruló szegények segítése és támogatása.
Salgó Ferenc kanonok-plébános elmondta, a Szent Erzsébet-napi jótékonysági est évről-évre nagy sikernek örvend, hiszen a programon körülbelül 200.000 Ft adomány gyűlik össze évente, amelyet élelmiszertámogatásra fordítanak a nehéz helyzetű családok számára.
Az est során fellép a Pegazus Színház, Kossuth Gergő, Szeles József, Babos Tibor, Gosztola István és a JMSZK Vadvirág Néptáncegyüttese is.
A kanonok-plébános hozzáfűzte, reméli, egy szép estét tudhatnak majd maguk mögött, s sokan ellátogatnak majd a rendezvényre. Salgó Ferenc köszönetét fejezte ki a fellépőknek, hogy vállalták a jótékonysági esten való szereplést, ezzel színesítve a műsor-összeállítást.

A rendezvény fővédnökei dr. Márfi Gyula érsek és dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő. A program támogatója a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ.
Jegyek vásárolhatók a Szent Anna Plébánián, valamint a helyszínen az előadás napján, felnőtteknek 1000 Ft-os, míg diákoknak és nyugdíjasoknak 500 Ft-os áron. Aki támogatni szeretné a rendezvényt, 500 Ft-os támogatói jegyárral teheti ezt meg.
Sok szeretettel várnak mindenkit november 16-án, vasárnap 16 órától a JMSZK színházépületében.


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!