Apuka kupát rendez a PELC


2014-11-13 10:36:37  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Apuka kupát rendez a PELC főképe
A Pápai Egyesített Labdarúgó Club december 21-én hagyományteremtő szándékkal minden bizonnyal kiváló hangulatú tornát rendez a Városi Sportcsarnokban, kifejezetten az egyesületben futballozó gyermekek hozzátartozóinak részvételével. Az Apuka Kupa jelmondata: „Majd apa megmutatja, hogyan is kell ezt csinálni…!” Az egyesület december 1-ig várja a csapatok jelentkezését, melyben szülők és nagyszülők is szerepelhetnek valamint a korcsoport edzője, egy hozzátartozó csak egy csapatban szerepelhet. A szervezők az óvodai csoportoktól kezdve a lánycsapatokon át egészen az U21-es korosztályig bezárólag várják a PELC-es szülőkből álló csapatok jelentkezését, az egyesület játékosait pedig a minél nagyobb szurkolásra bíztatják. A győztes csapat egy évre elnyeri a PELC Apuka Kupa vándorserlegét, emellett a legjobb játékost, a legjobb kapust és a gólkirályt külön is díjazzák.
A nevezési lapot a pelc@papa.hu e-mail címre kell visszaküldeni, versenykiírás és nevezési lap letölthető ITT!

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!