Pontokat hullajtottak utánpótlás csapataink a Csorna ellen


2014-11-12 19:49:27  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Pontokat hullajtottak utánpótlás csapataink a Csorna ellen főképe
Az U15-ös és U14-es utánpótlás labdarúgó bajnokságban az utolsó őszi fordulót rendezték a Pápai Egyesített Labdarúgó Club csapatainak számára. A forduló előtt az U15-ös gárda az ötödik helyet foglalta el, ellenfelük a dobogóra hajtó, egy meccsel kevesebbet játszó Csorna volt. A fiatalok felemásan szerepeltek az eddigi találkozókon, mérlegük hat győzelem, négy vereség volt, egy esetleges győzelemmel a többi párosítás eredményétől függően akár még a dobogó közelébe is kerülhettek volna. Igazi gólparádét hozott az első játékrész, a hatodik percben a vendégek zörgették meg először a mieink hálóját, egy kiugratás után Bolla gurított a bal alsóba. Hét perccel később egyenlített a Pápa, Szabó emelte át a labdát a vendég kapus felett, majd Pintér Erik néhány méterről a kapuba gurított 1-1. Sokáig nem örülhettek a mieink, hiszen a 20. percben Csizmadia szabadrúgásból ismét előnyhöz juttatta az övéit 1-2. Négy perc elteltével Csizmadia a tizenhatoson belül szabálytalankodott, a megítélt büntetőt Márton Dániel váltotta gólra 2-2. Az első félidő hajrájában egy védelmi megingásból Bolla újabb találatot jegyzett, majd az első játékrész utolsó percében már mesterhármast ünnepelhetett 2-4. A második 40 percben mindent megtett a szépítésért a PELC, azonban több találat nem esett, a játék képe alapján a döntetlen reálisabb lett volna, azonban a sok kimaradt hazai lehetőség megbosszulta magát, két góllal nyert a Csorna.

PELC U15 – Csorna 2-4 (2-4) Gsz.: Pintér, Márton ill. Bolla 3, Csizmadia

Jevgenyij Baranov: Hajtós meccsen vagyunk túl, melyen úgy érzem nem érdemeltünk vereséget. Az első félidőben rövid időn belül három-négy 100 százalékos ziccerünk is volt, melyek sajnos kimaradtak, majd több védekezési hibát is elkövettünk, amit az ellenfél kihasznált. A mutatott játékkal nem vagyok elégedetlen, az eredménnyel igen.
U14-es együttesünk tíz találkozóból mindössze egyszer maradt alul, a többi meccset megnyerte, mellyen vezették a tabellát a fiatalok, igaz ebben az osztályban is több elmaradt meccset kell még pótolni. Orovecz András csapata remek formában futballozik, hiszen legutóbb Ajkán 12 gólt lőttek – Mogyorósi Bálint hét találatot jegyzett – és a Csorna ellen is esélyesként léptek pályára, igaz ellenfelük is jó játékerőt képviselt, harmadik helyről várták a meccset. A találkozón 0-0-s félidő után az 57. percben Pintér Máté szerezte meg a vendéglátóknak a vezetést, öt perccel később Kecskeméti egyenlített, az 1-1-es állás egyben a végeredményt is jelentette.

PELC U14 – Csorna 1-1 (0-0) Gsz.: Pintér ill. Kecskeméti

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!