Jagodics Bence az U21-es válogatottban


2014-11-12 12:26:01  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: mlsz.hu  | 


Jagodics Bence az U21-es válogatottban főképe
Szalai László szövetségi edző októberben külön edzőtábort tartott az 1994-es és az 1995-ös születésű játékosokból álló együttesnek, előbbi válogatott az oroszokkal, utóbbi a norvégokkal játszott felkészülési mérkőzést. Csütörtökön Telkiben játszik újabb felkészülési mérkőzést az U20-U21-es válogatott a finnek hasonló korosztályú együttesével, Szalai László ezúttal vegyes keretet hirdetett, amelybe részben az októberi mérkőzésen jó teljesítményt nyújtó játékosok, részben pedig új futballisták kaptak meghívót – tájékoztatott az mlsz.hu.
- Az utóbbi hetekben láttam másod- és harmadosztályú bajnokikat, és feltűnt néhány olyan fiatal, akik a teljesítményükkel meggyőztek arról, hogy érdemes kipróbálni őket a korosztályos válogatottban - mondta Szalai László. A kölcsönös ismerkedési folyamat még nem ért véget, továbbra is az a célunk, hogy felmérjük a játékosok képességeit, és ők is tisztában legyenek a velük szemben támasztott követelményekkel, elvárásokkal.
Az oroszok elleni felkészülési mérkőzésen Telkiben 1-1-es döntetlent ért el a válogatott, melyben kezdőként a Lombard Pápa játékosa, Jagodics Bence is helyet kapott, a védő végig a pályán volt, remélhetőleg Bence a csütörtöki, finnek elleni felkészülési mérkőzésen is lehetőséget kap.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!