Márton-napi kavalkád a vajdai óvodában


2014-11-11 21:13:56  | cikk: Babos Petra  | 


Márton-napi kavalkád a vajdai óvodában főképe
A Vajda Péter Lakótelepi Óvodában már hosszú évek óta hagyomány, hogy Márton napjához kötődően felelevenítik Márton legendáját. A program az óvoda épülete előtt kezdődött, ahol a hagyományőrző Napsugár csoport a jóságos, mindenkivel kedves Márton történetét mutatta be, majd az ovisok lampionokkal elindultak megkeresni Mártont az udvaron.
A gyerekek nagy örömmel és izgalommal készültek már hetekkel ezelőtt erre a napra. Sokat beszélgettek a Márton-napi hiedelmekről, szokásokról, valamint feldíszítették a csoportszobákat, s dalokat is tanultak. Az óvoda egy tökfaragó versenyt is hirdetett, amely népszerű volt a gyerekek és szüleik körében, ötletesebbnél ötletesebb és félelmetesebb töklámpások készültek, amelyek az óvoda hátsó udvarán világítanak.
A mai műsort követően a tábortűz körül libás dalokat énekeltek, majd szeretetvendégséggel zárult a vidám program.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!