Jönnek a téli programok a Fő téren


2014-11-11 15:31:37  | cikk: mo  | 


Jönnek a téli programok a Fő téren főképe
Minden előzetes elképzelést felülmúlóan sikeres a Fő téri játszótér – jelentette ki mai sajtótájékoztatóján Áldozó Tamás, melyen beszámolt a tér következő másfél hónapban tervezett használatáról. A polgármester elmondta, a játszótér megépítését követő időszakban bár sok negatív vélemény érkezett, az elmúlt hónapok eseményei mégis beigazolták, hogy a létesítmény népszerű a pápai családok körében.
- A játszótér a fiatal pápai családok kedvelt találkozóhelyévé vált, olyan kitüntetett hellyé a belvárosban, ahol kellemes időben sok kisgyerek és szülő jelenik meg akár hétköznap, akár hétvégén. Éppen ezért úgy döntöttünk, a játszótér egész évben itt marad a Fő téren – fogalmazott a városvezető.

Áldozó Tamás beszélt arról is, a tavalyi év során sok problémát jelentett a jégpálya üzemeltetése, azonban – bízva a téli időjárásban – a működtetés előkészületeit idén is megkezdik, hiszen arra készülnek, hogy a tartósan 5 fok alatti hőmérsékletben megnyithatják a korcsolyapályát.
- A kivitelező a problémákat az elmúlt szezon végével kijavította, ennek sikerességét az üzemeltetés első heteiben tapasztalhatjuk meg – tette hozzá a polgármester, majd megjegyezte azt is, a jégpályát a tavalyihoz hasonló szolgáltatások mellett üzemeltetik, melegedővel, büfével és korcsolyakölcsönzési lehetőséggel.

A Gyertyafényes advent programsorozata kapcsán a városvezető elmondta, a vásár és a színpad idén a Galéria Bisztró előtti téren kap helyet. A faházak és a színpad elhelyezését olyan módon kívánják megoldani, mely alkalmas lesz a városi szilveszteri rendezvény lebonyolítására – jelezte előre Áldozó Tamás.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!