Ma kinevezhetik Lengyel Ferencet a Lombard élére


2014-11-10 08:19:01  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Ma kinevezhetik Lengyel Ferencet a Lombard élére főképe
A Nemzeti Sport értesülése szerint jó eséllyel Lengyel Ferenc lesz a labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard Pápa vezetőedzője. A szakembert hétfőn kinevezhetik, az információkat Bíró Péter klubtulajdonos megerősítette. Hétfőn pont kerülhet a keresgélés végére, nagy valószínűséggel Lengyel Ferenc kezébe kerül az irányítás, igaz, végleges egyezségről még nem beszélhetünk.
- Egy nem publikus bizonytalansági tényező még van, ám remélem, sikerül megegyeznünk – mondta Bíró Péter. – Ha a hétfői tárgyalás eredményes lesz, bejelentjük az új vezetőedzőt.
A tulajdonos elmondta, az edző neve már a kezdetektől ott szerepelt a négy-öt jelölt között.
- Edzői múltja önmagáért beszél, ő juttatta fel a Paksot az élvonalba, és később is eredményesen dolgozott a csapatnál. Mellette szól továbbá, hogy nyár óta Pápán, utánpótlásunk szakmai igazgatójaként dolgozik, így klubunkat is jól ismeri. Olyan edzőt szerettem volna választani, akivel a hátralévő őszi fordulókban, valamint a tavaszi szezonban is eredményesen szerepelhetünk. Próbáltuk megtalálni a legmegfelelőbb személyt, több véleményt is meghallgattam, nem egyedül hoztam meg a döntést. De még egyszer hangsúlyozom, a hétfői egyeztetés még hátravan. Hogy idegeskedem-e miatta? Nem a mostani az első edzőváltás a klubnál, tudom kezelni a helyzetet.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!