240-en a Várkertfürdő medencéjében


2014-11-09 18:50:33  | cikk: Haraszti Gábor  | 


240-en a Várkertfürdő medencéjében főképe
A Veszprém megyei Úszósuli körverseny kupasorozat első fordulójának a Várkertfürdő adott otthont. A bajnokság célja, hogy a megyei és környékbeli egyesületek, úszóiskolák úszóinak versenyeztetést, sikerélményt nyújtson, így a Magyar Úszó Szövetség aktuális korosztályos ranglistáján, az aktuális versenyszámokban az első húsz között szereplő úszók nem nevezhettek, számukra versenyen kívüli indulásra lehetőséget biztosítottak a szervezők. 19 egyesület 240 versenyzőjének mintegy 636 nevezését regisztrálta a Versenybíróság. A házigazda Pápai Úszó SE 27 fővel vett részt az első fordulóban, a kiírásról tudni kell, hogy a pápai kupa után még két fordulót rendeznek, az egyiket Veszprémben, a másikat pedig Balatonfűzfőn. Babai Gergőtől, a PUSE edzőjétől megtudtuk, a legeredményesebb egyesület a Rája 94 Úszóklub lett, a Pápai Úszó SE a hetedik helyet szerezte meg, mérlegük öt arany, két ezüst-, és két bronzérem, emellett több pontszerző helyet is elcsíptek. Az úszók a két további körverseny mellett a soproni dr. Csík Ferenc emlékversenyre, a hódmezővásárhelyi országos vidék bajnokságra illetve a diákolimpiai kupákra készülnek.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!