Szűcs válogatott formában


2010-03-02 18:19:05  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Szűcs válogatott formában főképe
Nemcsak az NB II-ben, a feljutásért vívott harcban bizonyította klasszisát válogatott hálóőrünk, Szűcs Lajos, hanem az NB I-es bajnokság őszi mérkőzésein is rendre a legjobbak között emlegették a nevét. A Lombard drukkereinek legnagyobb örömére úgy tűnik, a kapus jó formája tavasszal is tart, aminek ékes bizonyítéka volt az MTK ellen nyújtott teljesítménye. Nem csoda, hogy Erwin Koeman sajtótájékoztatóján fel is merült a Lombard kapusának neve.

- Jólesik az embernek, ha egyáltalán csak a neve is felmerül a nemzeti csapatnál, de azt azért tudni kell, hogy a szövetségi kapitánynak már meg van a kialakult kerete, gondolok itt főleg a kapusokra - mondta az nb1.hu-nak Szűcs Lajos. - Ami az MTK elleni meccset illeti: egy nagyon nehéz mérkőzés volt, már csak a pálya talaja és a nagy szél miatt is, ami nekünk, kapusoknak különösen megnehezítette a dolgunkat. Minden mérkőzésre úgy készülök, hogy lesz dolgom, ha nem így készülnék, akkor kellemetlenségek érnének. A következő fordulóban Magyarország egyik legjobb csapata, a Debrecen látogat el hozzánk. Úgy érzem, nekik van több vesztenivalójuk, szeretnénk egy jó eredménnyel megörvendeztetnünk a szurkolóinkat.

A Lombard Pápa március 7-én, 17:30 perctől fogadja a Perutz stadionban a Bajnokok Ligája résztvevő hajdúsági csapatot.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!