Új elnöke van a Pápakörnyéki Önkormányzatok Feladatellátó Társulásnak


2014-11-07 01:03:07  | cikk: pt  | fotó: pt  | 


Új elnöke van a Pápakörnyéki Önkormányzatok Feladatellátó Társulásnak főképe
Alakuló ülést tartott a Pápakörnyéki Önkormányzatok Feladatellátó Társulás (PÖFT) Társulási Tanácsa csütörtökön délután a Pápai Járási Hivatal tanácstermében. Az október 12-i polgármester-választás eredményei személyi változásokat vontak magukkal a társulásnál, ezért személyi kérdésekről kellett döntést hozni a soron következő tanácskozáson.

A PÖFT székhelyönkormányzatának, Takácsinak az élén Vajda György váltotta Kunszt Szabolcsot, aki a társulás korábbi elnöke volt. Az alakuló ülésen Varga Pétert, Vaszar polgármesterét választották meg a Pápakörnyéki Önkormányzatok Feladatellátó Társulás új elnökévé. Varga Péter egyedüli jelölt volt a posztra, amit egyhangú döntéssel nyert el titkos szavazáson. Az elnökhelyettes Vörös Tibor ugodi polgármester lett. A folytatásban döntés született a pénzügyi bizottság és a kilenctagú elnökség személyi összetételéről.

A Pápakörnyéki Önkormányzatok Feladatellátó Társulásnak 48 település a tagja. A társulás továbbra is a családsegítés, a gyermekjóléti tevékenység, a házi segítségnyújtás, a belső ellenőrzés, valamint a sport területén lát el feladatokat.

Képek:


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!