A hajrában jár a Pápa és környéke tekebajnokság


2014-11-05 17:57:47  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A hajrában jár a Pápa és környéke tekebajnokság főképe
A héten az utolsó előtti fordulókat játsszák a Pápa és környéke tekebajnokság női és férfi csapatai. A nyolcadik fordulót követően a nőknél, valamint a férfiak A és B osztályában kialakult a legjobbak mezőnye, a C csoportban viszont az utolsó két kör dönt a dobogós helyezésekről. Az őszi küzdelmeket Polyák István, a Versenybíróság elnöke foglalta össze.
- Ahogy közeledünk az utolsó fordulóhoz, egyre izgalmasabb mérkőzéseket láthatunk. A hölgyeknél hat csapat nevezett, csoportjukban eldőlt a bajnoki cím, Lovászpatona a többi találkozó eredményétől függetlenül magabiztosan szerezte meg az első helyet, mögötte azonban még bárki odaérhet a dobogó második, illetve harmadik fokára, a további két dobogós hely Tapolcafő, Mezőlak és Pápakovácsi között dől majd el. A férfiak 'A' osztályában Vaszar kilenc mérkőzés alatt sem talált legyőzőre, a bajnokság kezdete óta vezetik a tabellát, eddig összegyűjtött 17 pontjuk minden bizonnyal elég lesz az elsőséghez. A hölgyekhez hasonlóan izgalmat itt is az ezüst-, illetve bronz kérdése jelenti, Tapolcafő, a Prémium Center és az Ezüst Nyíl is odaérhet a legjobb három közé. A 'B' osztályban is megszületett a bajnok, a Neoporház/Adásztevel csapatához kerül a legjobbnak járó serleg, a Golyószórók és Takácsi is 10-10 ponttal igyekszik elcsípni a második helyet, meglátjuk kinek sikerül jobban a hajrá. A legszorosabb állás a 'C' osztályban alakult ki, a nyolcadik forduló után Mezőlak vezet 14 ponttal, igaz ők egy meccsel többet játszottak, őket egyaránt 12 egységgel a Pápai Hús, Magyargencs és Dáka követi, de még a 10 pontos Adásztevel is okozhat meglepetést.

Az ünnepélyes díjkiosztót november 28-án pénteken 19:30-tól rendezik a Vasas tekecsarnokában.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!