November 8-án jubileumi Black Bunny Kupa


2014-11-04 14:46:03  | cikk: Haraszti Gábor  | 


November 8-án jubileumi Black Bunny Kupa főképe
November 8-án a Városi Sportcsarnokban nyugat-magyarországi táncversennyel ünnepli fennállása 20. születésnapját a Black Bunny Rock and Roll Club. Pápán 1992-ben indult az első akrobatikus rock and roll tanfolyam Kuti Szabolcs vezetésével, a lelkes és kitartó munkának köszönhetően a csapat 1994-ben egyesületté alakult, és felvette a Black Bunny Rock and Roll Club nevet. Az eltelt idő alatt a klub számos kiváló táncost, versenyzőt nevelt ki. Az egyesület a nyugat-dunántúli, területi és országos versenyeken kívül világszinten is hatalmas sikereket ért el, eddigi legnagyobb eredményeink: junior világbajnoki első és negyedik hely, Európa-bajnoki arany-, és bronzérem, számos világkupa győzelem és világkupa döntős helyezések. A jubileumi bajnokságot 12 kategóriában a régió 10-12 egyesületének legjobb táncosainak közreműködésével rendezik meg, a pápai egyesületet a Tibold Márton-Tibold Eszter páros illetve a Full Speed nevű felnőtt kisformáció képviseli.

A program elérhető ITT!

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!