Új felszereléseket kapott a mentőállomás


2010-03-02 14:00:17  | cikk: Tóth Tamara  | 


A Veszprém Megyei 04 Alapítvány elnöke, s egyben a megyei kórház intenzív osztályának vezetője, dr. Rozsnyói Edit adta át Kürti Józsefnek, a Pápai Mentőállomás vezetőjének az adók egy százalékából és felajánlásokból származó mintegy fél millió forint értékű felszerelést.

 - Két felnőtt rögzítőt, egy úgynevezett bordot kaptunk, mely a kimenekítésben játszik fontos szerepet. Minden ESET és KIM kocsiba felszereltünk egy olyan speciális csontbelövőt, amelynek segítségével az infúzióátadás lesz könnyebb és gyorsabb a súlyos sérülteknél. Ezen kívül speciális gyerekrögzítőket és szintén a gyerekek ellátásában alkalmazható sürgősségi táskákat, valamint nagy mennyiségű égési kötszert kaptunk-mondta Kürti József.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!