Még két hétig fotózhatnak a pályázók – Mindjárt itt a városi fotópályázat határideje


2014-10-31 12:08:38  | cikk: mo  | 


Pápa Város Önkormányzata még év elején írt ki fotópályázatot "Pápai Hangulatok" címmel. A pályázat célja – kapcsolódva a 800 éves Pápa eseménysorozathoz – , hogy minél több, a várost bemutató fotó érkezzen be, melyek közül szakmai zsűri választja ki a legjobb 150 darabot. A kiválasztott fényképek felhasználási jogát az önkormányzat 15 ezer forint/fotó áron megvásárolja, hiszen ezekből áll össze a városi fotóalbum és ugyancsak a kiválasztott fotók közül válogatnak a 2015. évi városi naptárba, turisztikai kiadványokba.

Rádi Róbert, a Polgármesteri Kabinet vezetője buzdította a város lakosságát a hangulatos pápai alkotások beküldésére, hiszen a határidő november 15-e. Eddig 14 pályázó küldött be pályamunkát, amely 100-200 közötti fényképet jelent. A kabinetvezető hozzátette, sokan a Fő teret és a Várkertet örökítették meg, s kevesebben kapták lencsevégre a városi nagyrendezvények hangulatos pillanatait. Rádi Róbert felhívta a figyelmet a jövő hétvégén tartandó Szent Márton-napi újbor ünnepére, amelynek alkalmával még számos fénykép készíthető.

A pályamunkákat (a kép címével és az alkotó jeligéjével ellátva) személyesen vagy elektronikus úton bármilyen adathordozón (legalább 3264*2448 pixel, minimum 2 Mb, 300 dpi méretben) 2014. november 15-ig – folyamatosan – a Pápa Városi Televízió szerkesztőségébe (Pápa, Deák F. u. 1.) vagy e-mailben a papaihangulatok@gmail.com címre kérik eljuttatni. Egy pályázó maximum 20 képet adhat be – derül ki a pályázati kiírásból.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!