2000-en már kiváltották a klubkártyát a Lombardnál


2014-10-29 14:47:57  | cikk: Haraszti Gábor  | 


2000-en már kiváltották a klubkártyát a Lombardnál főképe
2014. szeptember 15-e után csak szurkolói kártyával lehet jegyet váltani a magyarországi stadionokban, így a Lombard Pápa hazai bajnoki mérkőzéseire is. A klubkártya használata nem csak a jegyvásárláskor, hanem a beléptetéskor is kötelező, mert a rendezőt a törvény feljogosítja arra, hogy a beléptetéskor a szurkoló személyes adatait a klubkártyán szereplő adatokkal összevesse. Akik eddig az időpontig nem tudták kiváltani kártyájukat, azok november 15-ig továbbra is ingyenesen tehetik meg. Pápán augusztus 21-én kezdődött a klubkártya regisztráció, a több mint két hónap alatt a klubtól kapott tájékoztatás szerint nagyjából 2000-en vették birtokukba az eszközt. Regisztrálni hétköznapokon 9-től 12 óráig, valamint 14 és 17 óra között a Perutz Stadion családi/bérletes pénztáránál lehet. Szemán György arra buzdít mindenkit, hogy aki eddig nem váltotta ki kártyáját, tegye meg minél előbb, akár a szerdán induló elővételi pénztárakban. Olvasói észrevételre a klubigazgató elmondta, a 14 éven aluli gyermekek továbbra is ingyen tekinthetik meg a mérkőzéseket, ám számukra is kötelező a klubkártya, miután kiváltották, a stadionba lépés előtt nekik a pénztárakban nulla forintos jegyet nyomtatnak.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!